Mar-Cadeau: onze cadeauwinkel.
Mar-Cadeau: onze cadeauwinkel.

Mar-Cadeau

Woonvoorziening De Eik Staete heeft een eigen winkel, genaamd Mar-Cadeau. Samen met de zorgprofessionals runnen de cliënten van Woonvoorziening De Eik Staete deze winkel. Daarnaast gaan we ook regelmatig naar markten en fairs. Ook hier nemen de cliënten een belangrijke rol in. Ze helpen met het op-/en afbouwen en helpen tijdens de verkoop.

Het beheren en het runnen van de winkel sluit goed aan bij onze doelstellingen. Op deze manier kunnen we aan verschillende hulpvragen werken, zowel op het gebied van sociale vaardigheden, zelfstandig werken en bijvoorbeeld op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid. Dit alles vergroot het zelfvertrouwen van de cliënt.

Alle opbrengsten van Mar-cadeau worden gebruikt voor de groepsactiviteiten, de marche is voor de cliënt en voor de benodigde materialen voor de dagbesteding. Het is namelijk belangrijk dat de cliënten wat terug krijgen voor hun werk.

Openingstijden:

In verband met de richtlijnen van het RIVM omtrent COVID-19 hebben wij besloten om onze winkels tot op heden te sluiten.

Het is mogelijk om bij ons verse bloemen en bloemstukken te bestellen via info@debeukstaete.nl of 06 14 72 66 72 ook is het mogelijk om via deze weg een afspraak te maken om onze winkel te bezoeken.

Neem een kijkje in de winkel