Werken bij
De Eik Staete
Werken bij
De Eik Staete
Werken bij
De Eik Staete

Dagbesteding

De dagbesteding van de Beuk Staete en de Eik Staete wordt deels verzorgd op onze locatie De Hof Staete in Koekange. Hier kun je een aantrekkelijk programma volgen. We werken in kleine groepjes. Je bent verzekerd van persoonlijke en deskundige aandacht.

Gevarieerd programma

Kook je graag? Dan kun je helpen met het bereiden van de maaltijd. Werk je liever in de buitenlucht? Ga dan lekker aan het werk in de buitenlucht op de Hof Staete, de stallen,  de weilanden of ergens anders op ons terrein. Er wordt hier nog steeds druk verbouwd dus er zijn altijd klusjes te doen. Daarnaast bieden wij sinds kort ook de mogelijkheid om workshops paarden coaching te volgen. Actief zijn is goed, maar op tijd uitrusten is ook belangrijk. Wij helpen je graag hier een goede balans in te vinden.

Activiteitenruimte bij de Hof Staete

In onze splinternieuwe activiteitenruimte kun je je samen met onze activiteitenbegeleider creatief uitleven. Dit kan van alles zijn, van lampen maken tot kransen binden, van houtbewerken tot kaarten ontwerpen. We laten ons daarbij graag inspireren door lente, zomer, herfst en winter. Misschien bieden we jouw creatie ook wel te koop aan in onze winkel Mar-Cadeau. We verkopen deze artikelen soms ook op beurzen en markten. De opbrengst uit de winkel gebruiken we voor een bewonersvakantie of iets anders waar jij als bewoner plezier van hebt.

 

Neem een kijkje

Gevarieerd aanbod aan werkzaamheden voor onze bewoners....

Werken bij De Eik Staete
Vijf dagen in de week kun je een gevarieerd programma volgen op de dagbesteding. Een klein team van op elkaar ingespeelde professionals begeleiden je daarbij.

Werken bij De Eik Staete
Bij de dagbesteding werken we dus met een klein team van op elkaar ingespeelde professionals. Omdat we met kleine groepjes werken, ben je verzekerd van persoonlijke aandacht.

Werken bij De Eik Staete
Naast werkzaamheden wordt er ook tijd gemaakt voor nevenactiviteiten zoals paarden coaching en catering werkzaamheden; dus voor elk wat wils!

Kijk ook eens op een van onze andere locaties

De Beuk Staete