Werken bij
De Eik Staete
Werken bij
De Eik Staete
Werken bij
De Eik Staete

Dagbesteding bij De Eik Staete

Op de dagbesteding kunt u een aantrekkelijk programma volgen. We werken in kleine groepjes. U bent verzekerd van persoonlijke en deskundige aandacht. 

Gevarieerd programma

Kookt u graag? Dan kunt u helpen met het bereiden van de maaltijd. Werkt u liever in de buitenlucht? Ga dan lekker aan het werk in onze tuin, de moestuin, de weilanden of ergens anders op ons terrein van maar liefst 8000 m². Ook in de paardenstal van de zorgboerderij vlakbij De Eik Staete is altijd wel een klusje te doen. Actief zijn is goed, maar op tijd uitrusten is ook belangrijk. Wij helpen u hier een goede balans in te vinden.

Activiteitenruimte

In onze activiteitenruimte kunt u zich samen met onze activiteitenbegeleider creatief uitleven. Dit kan van alles zijn, van lampen maken tot kransen binden, van houtbewerken tot kaarten ontwerpen. We laten ons daarbij graag inspireren door lente, zomer, herfst en winter. Misschien bieden we úw creatie ook wel te koop aan in onze winkel Mar-Cadeau. We verkopen deze artikelen soms ook op beurzen en markten. De opbrengst gebruiken we voor een bewonersvakantie of iets anders waar u als bewoner plezier van heeft.

Snoezelruimte

In onze snoezelruimte luistert u in een comfortabele stoel met gedempt licht naar zachte muziek. Hier kunt u écht tot rust komen. 

Neem een kijkje

Gevarieerd aanbod aan werkzaamheden voor onze bewoners....

Werken bij De Eik Staete
Vijf dagen in de week kun je een gevarieerd programma volgen op de dagbesteding. Een klein team van op elkaar ingespeelde professionals begeleiden je daarbij.

Werken bij De Eik Staete
Bij de dagbesteding werken we dus met een klein team van op elkaar ingespeelde professionals. Omdat we met kleine groepjes werken, ben je verzekerd van persoonlijke aandacht.

Werken bij De Eik Staete
Naast werkzaamheden wordt er ook tijd gemaakt voor nevenactiviteiten zoals paarden coaching en catering werkzaamheden; dus voor elk wat wils!

Kijk ook eens op een van onze andere locaties

De Beuk Staete