Wonen bij
De Eik Staete
Wonen bij
De Eik Staete

Wonen bij De Eik Staete

De Eik Staete heeft vijftien ruime wooneenheden met eigen sanitair. Alle wooneenheden zijn gestoffeerd. Eigen meubels en gordijnen? Dat kan. In de sfeervolle woonkamer eten we samen, leven we samen. In de serre kunt u in alle rust genieten van de tuin. We koken elke dag vers. Samen met u stellen we een uitgebalanceerd menu samen. We houden hierbij rekening met uw wensen en behoeften.

Wonen en zorg zijn bij ons gescheiden. U woont zelfstandig, voor zover dat gaat. Wij bieden structuur en voldoende deskundige hulp. U krijgt zorg op maat. U doet wat u zelf kan en wil, wij helpen u als dat nodig is. We houden rekening met uw mogelijkheden en beperkingen. Heeft u ’s nachts zorg nodig? Geen probleem.

Wij werken in De Eik Staete met een zorgleefplan en een zorgovereenkomst. In het zorgleefplan of ondersteuningsplan schrijven we welke zorgdoelen we met elkaar hebben afgesproken. Samen met uw persoonlijk ondersteuner, wettelijke vertegenwoordiger, ouders en psycholoog evalueren we elk half jaar het zorgleefplan. Regelmatig bespreken we ook met u of alles naar wens gaat en of we onze doelen bereiken. Deze structurele evaluatie noemen we ‘de ontmoeting’.

Neem een kijkje

Lees de verhalen van onze bewoners...

Dennis Woning

Woont in De Beuk Staete
Ik ben erg blij dat ik woon binnen Woonvoorziening De Beuk Staete, ik ben hier komen wonen per februari 2016 en het bevalt goed!

Carolyn Kroeze

Woont in De Beuk Staete
Ik vind het super leuk en wil hier nooit meer weg, ik heb echt mijn plekje gevonden. Mijn kamer is super groot, mijn eigen douche, aparte slaapplek en ik heb ook zelfs een hamster, King heet hij!

Nadia de Vries

Woont in De Beuk Staete
Ik woon in een paleisje, mijn vader noemde mij altijd de barones van Dedemsvaart. Hij zei altijd dat ik rijk was omdat ik gezond ben.

Kijk ook eens op een van onze andere locaties

De Beuk Staete