Wonen bij
De Eik Staete
Wonen bij
De Eik Staete

Wonen bij De Eik Staete

De Eik Staete heeft vijftien ruime wooneenheden met eigen sanitair. Alle wooneenheden zijn gestoffeerd. Eigen meubels en gordijnen? Dat kan. In de sfeervolle woonkamer eten we samen, leven we samen. In de serre kunt u in alle rust genieten van de tuin. We koken elke dag vers. Samen met u stellen we een uitgebalanceerd menu samen. We houden hierbij rekening met uw wensen en behoeften.

Wonen en zorg zijn bij ons gescheiden. U woont zelfstandig, voor zover dat gaat. Wij bieden structuur en voldoende deskundige hulp. U krijgt zorg op maat. U doet wat u zelf kan en wil, wij helpen u als dat nodig is. We houden rekening met uw mogelijkheden en beperkingen. Heeft u ’s nachts zorg nodig? Geen probleem.

Wij werken in De Eik Staete met een zorgleefplan en een zorgovereenkomst. In het zorgleefplan of ondersteuningsplan schrijven we welke zorgdoelen we met elkaar hebben afgesproken. Samen met uw persoonlijk ondersteuner, wettelijke vertegenwoordiger, ouders en psycholoog evalueren we elk half jaar het zorgleefplan. Regelmatig bespreken we ook met u of alles naar wens gaat en of we onze doelen bereiken. Deze structurele evaluatie noemen we ‘de ontmoeting’.

Neem een kijkje

Lees de verhalen van onze medewerkers....

Marry Boverhof

Werkt bij De Eik Staete
Ik ben Marry en ik werk hier part-time met leuke collega’s en gezellige bewoners om me heen. Ik heb 7 jaar ervaring met deze doelgroep. De Eik Staete is een mooie woonvoorziening op een bijzondere mooie locatie en ik werk hier met veel plezier.

Marcel Hankel

Werkt bij De Eik Staete
Ik ben Marcel en ik werk nu ruim een jaar op de Eiksteate. Het werken op De Eik vind ik erg leuk om te doen. En probeer ook elke dienst gezelligheid op de groep te krijgen. Ik woon samen in Willemsoord.

Kijk ook eens op een van onze andere locaties

De Beuk Staete